Ελληνικά  |  English
προφίλ | υπηρεσίες | επιμόρφωση | επικοινωνία|

προφίλ
  

Ο Ζαχαρίας Κοτσιμπός αποφοίτησε από το Τμήμα  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. το έτος 1994 και τον ίδιο χρόνο γίνεται μέλος του Τ.Ε.Ε. 

ο έτος 1997 αρχίζει η λειτουργία του προσωπικού του αρχιτεκτονικού γραφείου όπου σε συνεργασία με διάφορες ειδικότητες επιστημόνων επιλύονται θέματα έχοντα σχέση με την οικοδομή και το χώρο γενικότερα. Για πολλά χρόνια ως κύριο αντικείμενο ενασχόλησης ήταν ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, η έκδοση των απαιτούμενων οικοδομικών αδειών και η επίβλεψη οικοδομικών έργων, έχοντας εκτελέσει μέχρι σήμερα ένα σημαντικό αριθμό κτιριακών έργων κι εργασιών διαμόρφωσης εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων.  

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ασχολείται κυρίως με την οικονομική και επιστημονική υποστήριξη των κτιριακών έργων, τη νομιμότητα και την ενεργειακή αναβάθμισή τους.  

Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών, στο Μητρώο Ελεγκτών Δόμησης, στο Μητρώο Ελεγκτών Προσβασιμότητας, στο Μητρώο  Ενεργειακών Ελεγκτών καθώς και στον κατάλογο Πραγματογνωμόνων του Τ.Ε.Ε., του Πρωτοδικείου Αθηνών και του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Στην προσωπική του ζωή είναι έγγαμος και πατέρας δύο κοριτσιών.


 
© 2011 Ζαχαρίας Κοτσιμπός Επιστροφή στην αρχή